Salát s hroznovým vínem
Doba přípravy20 min.

Salát s hroznovým vínem

Nebojte se kombinace ovoce a zeleniny v salátech. Recept na salát s hroznovým vínem najdete na kuchynelidlu.cz.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 200 g salátu lollo
  • 125 g červeného hroznového vína
  • 125 g bílého hroznového vína
  • 200 g sýru s plísní Rival Bluedino
  • 5 × lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
  • 1 × lžíce balsamica Acentino
  • mořská sůl v mlýnku Kania
  • černý pepř v mlýnku Kania
  • 1 × lžička přírodního třtinového cukru Belbake
  • 2 × lžička francouzské dijonské hořčice Duc De Couer
  • 1 × francouzská bageta

POSTUP

Postup

Salát omyjeme, osušíme a natrháme na menší kousky. Kuličky vína překrájíme na poloviny, sýr nakrájíme na tenčí nudličky a všechny suroviny spolu promícháme.

Olivový olej, balsamico, sůl, pepř, cukr a hořčici důkladně promícháme. Francouzskou bagetu nakrájíme na plátky, které opečeme v rozehřáté pánvi na troše olivového oleje dozlatova. Salát smícháme s dresinkem a podáváme s grilovanou bagetou.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.