Roládky z cukety
Doba přípravy20 min.

Roládky z cukety

Skvělé chťovky, na kterých si pochutnají i vegetariáni - to jsou roládky z cukety. 
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × cukety
  • 100 g gorgonzoly Lovilio nebo sýra Rival Bluedino
  • 100 g čerstvého sýra Pic-Frisch
  • 0,5 × svazku petrželky
  • 1 × lžíce másla
  • 1 × lžíce hořčice Pagusa
  • 4 × lžíce olivového oleje Primadonna
  • 1 × lžíce medu Marlene
  • sůl
  • černý pepř Mikado

POSTUP

Cukety omyjeme (neloupeme), překrojíme podélně na půl a nakrájíme taktéž podélně na tenké plátky škrabkou na čištění zeleniny. Sýr s plísní nakrájený na kostky smícháme se smetanovým sýrem, máslem a s nakrájenou zelenou petrželkou. Na každý plátek cukety dáme malé množství sýrového krému a srolujeme do roládky. Hotové roládky položíme vedle sebe na talíř a necháme ztuhnout v lednici.

Omáčku k roládkám připravíme smícháním hořčice, olivového oleje a medu. Osolíme a opepříme podle chuti.

Před podáváním roládky polijeme omáčkou a ozdobíme petrželkou. Dobře chutnají s kousky čerstvé bagety.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.