Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Řepné smoothie

Doušek zdraví, energii a dobrou náladu – to vše vám může poskytnout ovocno-zeleninové smoothie, které by se mělo stát součástí vašeho jarního menu. Právě po zimě potřebuje tělo podporu, tak proč ji nedodat v podobě nápoje z červené řepy, která je dobrým zdrojem potřebných vitaminů a minerálů, podporuje imunitu a vlije jarní energii do žil. Připravte si s Romanem Paulusem řepné smoothie s jablky, banány a zázvorem, které o chutnosti a výjimečnosti tohoto rubínového pokladu přesvědčí každého skeptika. V následujícím videu Kulinářské akademie se dozvíte, jak smoothie z červené řepy připravit tak, aby jeho chuť byla vyvážená, mělo vhodnou konzistenci a svým vzhledem nalákalo každého strávníka. Spolu s námi získáte nejen porci vitaminů, ale rovněž skvělé osvěžení.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 400 g jablek
  • 600 g banánů
  • 200 g červené řepy
  • 20 g 20 g zázvoru
  • čerstvá bazalka dle chuti
  • ledová tříšť

POSTUP

Jablka zbavíme jádřinců, i se slupkou nakrájíme na větší kousky a vložíme do mixéru. Přidáme na kousky nakrájený banán, syrovou červenou řepu, najemno nakrájený zázvor bez slupky a lístky čerstvé bazalky.

Přidáme led a vše rozmixujeme dohladka. Hotové smoothie přelijeme do vysokých skleniček a dozdobíme lístky čerstvé bazalky.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU