Pstruh s houbami
Doba přípravy40 min.

Pstruh s houbami

Připravte si pstruha s houbami podle receptu Kuchyně Lidlu.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 4 × pstruhy (čerstvé Grill and Fun nebo mražené Trawlic)
  • 4 × lžíce másla Pilos
  • 100 g slaniny na kostičky Dulano
  • 300 g žampiónů
  • 1 × středně velká cibule
  • 4 × stroužky česneku
  • 0,5 × svazku listové petržele
  • hladká mouka Castello
  • rostlinný olej Promienna
  • 1 × citron
  • sůl
  • černý pepř Mikado

POSTUP

Žampióny omyjeme, oloupeme, pokrájíme na poloviční plátky a osmažíme dozlatova na 2 lžících másla. Zbývající máslo necháme rozpustit v pánvi a orestujeme slaninu a najemno nakrájenou cibuli. Ke konci restování přidáme žampiony a česnek. Ještě chvíli restujeme, přidáme nasekanou petrželku, promícháme a odstavíme z ohně.

Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme připravenou nádivkou, propíchneme párátkami, obalíme v mouce a smažíme dozlatova na oleji z obou stran. Přendáme na plech a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 15 minut.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.