Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Žampióny omyjeme, oloupeme, pokrájíme na poloviční plátky a osmažíme dozlatova na 2 lžících másla. Zbývající máslo necháme rozpustit v pánvi a orestujeme slaninu a najemno nakrájenou cibuli. Ke konci restování přidáme žampiony a česnek. Ještě chvíli restujeme, přidáme nasekanou petrželku, promícháme a odstavíme z ohně.
Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme připravenou nádivkou, propíchneme párátkami, obalíme v mouce a smažíme dozlatova na oleji z obou stran. Přendáme na plech a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 15 minut.