Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V misce promícháme papriky nakrájené na proužky, lahůdkové cibulky na větší kousky, cherry rajčata na poloviny, česnek na plátky, olivy, tymián, sůl, pepř a olivový olej.
Do umytých a očištěných pstruhů vložíme tymián a měsíček citronu. Připravenou zeleninu rozdělíme na 2 poloviny a každou zvlášť položíme do středu pečicího papíru. Na vrch položíme pstruha, osolíme, opepříme, na rybu položíme dva tenké plátky másla a pevně zabalíme do papíru. Stejným způsobem připravíme i druhý balíček. Přendáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 15 minut (podle velikosti ryby).
Balíček s rybou přendáme na talíř a otevřeme. Pstruha posypeme špenátem, pokapeme olejem a podáváme.