Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V hrnci zahřejeme šťávu ze dvou pomerančů a přidáme 2 lžíce cukru. Mícháme, až se cukr rozpustí (nevaříme). Na dno servírovacích skleniček nalámeme část piškotů na malé kousky a v obou polijeme asi 2-3 lžícemi připravené pomerančové šťávy. Mascarpone vyšleháme společně se smetanou a 5 lžícemi cukru. Vzniklý krém vrstvíme na piškoty pomocí cukrářského sáčku. Do skleničky dáme další vrstvu piškotů, pomerančovou šťávu a krém. Opakujeme dle velikosti skleničky. Poslední vrstvou by měl být krém.
Vychladlé tiramisu těsně před podáváním posypeme přesátým kakaem a dozdobíme nastrouhanou pomerančovou kůrou.