Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Pstruha osolíme a opepříme z obou stran, naplníme snítkou čerstvého tymiánu a rozmáčknutým oloupaným stroužkem česneku. Pokapeme olivovým olejem a z obou stran krátce ogrilujeme. Přendáme do pekáče, na každého pstruha položíme lžíci másla, dáme do trouby rozehřáté na 160 °C a pečeme 8–10 minut. Podáváme v celku čerstvě vytaženou rybu z trouby a přelitou výpekem z pekáčku a ozdobenou čerstvými bylinkami.
Veškeré suroviny spolu se solí a pepřem dáme do mixéru a rozmixujeme. Část zálivky smícháme se salátem a část necháme extra v mističce jako omáčku k rybě.
Bulgur uvaříme podle návodu. Bíle fazole přes noc namočíme a druhý den uvaříme podle návodu.
Do misky dáme vařený bulgur, přidáme scezené červené fazole a kukuřici, vychladlé bílé fazole, na malé kostičky nakrájenou červenou i žlutou papriku, najemno nasekanou cibuli, lahůdkovou cibulku na kolečka, zalijeme částí dresinku, doplníme půlkou avokáda nakrájenou na kostičky a dobře promícháme. Druhou půlku avokáda nakrájíme na plátky a ozdobíme jím salát při servírování.