Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na nudličky a lehce zblanšírujeme v osolené vroucí vodě, zcedíme a zchladíme pod proudem studené vody.
Candáta nařízneme na kůži, stranu s kůží pouze osolíme, druhou stranu i opepříme a pečeme v rozehřáté pánvi na oleji na kůži dozlatova, následně přidáme česnek, studené máslo, otočíme a necháme ve vypnuté pánvi dojít.
Zeleninový vývar přivedeme k varu, osolíme, přidáme studené máslo a metličkou jej zašleháme, přidáme spařenou červenou čočku, necháme krátce provařit, přidáme vyždímanou kedlubnu, počkáme až se ingredience spojí a nakonec přidáme nasekanou čerstvou mátu.
Cherry rajčata krátce ponoříme do rozehřátého olivového oleje, posléze oloupeme, osolíme, opepříme a použijeme na dozdobení porce spolu s několika lístky máty.