Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, nakrájíme na čtvrtiny a opečeme v rozehřáté pánvi s olejem ze všech stran dozlatova. Osolíme, přidáme červenou cibuli nakrájenou na nudličky a česnek nakrájený na plátky. Snížíme plamen a orestujeme při nižší teplotě. Přidáme pokrájené fazolky, které jsme předtím povařili, olivy a cherry rajčata nakrájená na poloviny.
Hořčici smícháme s vinným octem, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou listovou petržel a přilijeme olivový olej a vodu.
Ze pstruha připravíme filety, které osolíme a opepříme.
Tip: Jak vyfiletovat pstruha, se dozvíte ve videu Kulinářské akademie.
Filátka pstruha lehce pomoučíme na straně kůže a opečeme v rozehřáté pánvi, nejprve na straně s kůží dokřupava, poté vypneme plamen, přidáme 2 rozmáčknuté stroužky česneku a kousek másla, rybu otočíme, přidáme kousek listové petržele a dopečeme.
Na talíř naservírujeme teplý salát, přelijeme připraveným hořčicovým dresinkem, přidáme filátka pstruha a ještě přelijeme výpekem.