Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V pánvi s rozpáleným olivovým olejem orestujme plátky česneku do zlatova, přidáme na čtvrtiny nakrájená cherry rajčata a podlijeme vínem. Ochutíme mletým chilli, pepřem, solí, pokrájenými olivami a sekanými kapary. Stáhneme plamen a necháme 3-4 minuty dusit.
Mezitím z obou stran osolíme a opepříme rybí filety, lehce je obalíme v hladké mouce a v pánvi s rozpáleným přepuštěným máslem opečeme dozlatova. Filety otočíme, stáhneme nebo vypneme plamen (záleží na typu ohřevu a tloušťce pánve), přidáme snítku tymiánu a lžíci másla a necháme zbytkovým teplem dopéct. Průběžně můžeme vypečeným máslem přelévat.
Před servírováním do ragú vmícháme ještě čerstvou nasekanou bazalku.
Servírujeme v hlubokém talíři, kam nandáme bohatou porci zeleninového ragú, na něj položíme rybí filety i s vypečenými bylinkami a přelijeme máslem z opékání. Nakonec ozdobíme několika lístky bazalky.