Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme přes fólii, lehce opepříme a osolíme z obou stran a obalíme plátkem šunky. V menší misce rozšleháme vejce, přidáme nastrouhaný sýr a zamícháme. Plátky masa se šunkou obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích se sýrem a smažíme dozlatova v pánvi s rozpáleným rostlinným olejem 2–3 minuty z každé strany. Přebytečný tuk necháme okapat na papírovém ubrousku.
Očištěnou brokolici vaříme v osolené vroucí vodě 3 až 4 minuty, aby nebyla rozvařená (podle velikosti růžiček). Po vyndání z vody pokapeme olivovým olejem a lehce opepříme.
V malém kastrůlku rozpálíme olivový olej a zpěníme najemno nasekaný česnek. Oloupaná rajčata zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostky a přidáme k česneku. Osolíme, opepříme a pomalu dusíme. Nakonec přidáme kousek másla a nakrájenou čerstvou bazalku. Důkladně promícháme.
Na talíř položíme růžičky vařené brokolice, rajčatové ragú a na vrch plátek obalené vepřové kýty.