Kuchyně
Česká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
20 min.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 334 kJ / 558 kcal
Bílkoviny
36,30 g
Tuky
38,80 g
Vláknina
2,40 g
Sůl
1,30 g
Sacharidy
16,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme přes fólii, lehce opepříme a osolíme z obou stran a obalíme plátkem šunky. V menší misce rozšleháme vejce, přidáme nastrouhaný sýr a zamícháme. Plátky masa se šunkou obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích se sýrem a smažíme dozlatova v pánvi s rozpáleným rostlinným olejem 2–3 minuty z každé strany. Přebytečný tuk necháme okapat na papírovém ubrousku.
02.Očištěnou brokolici vaříme v osolené vroucí vodě 3 až 4 minuty, aby nebyla rozvařená (podle velikosti růžiček). Po vyndání z vody pokapeme olivovým olejem a lehce opepříme.
03.V malém kastrůlku rozpálíme olivový olej a zpěníme najemno nasekaný česnek. Oloupaná rajčata zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostky a přidáme k česneku. Osolíme, opepříme a pomalu dusíme. Nakonec přidáme kousek másla a nakrájenou čerstvou bazalku. Důkladně promícháme.
04.Na talíř položíme růžičky vařené brokolice, rajčatové ragú a na vrch plátek obalené vepřové kýty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT