Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Scezené fazole smícháme s listovou petrželí nakrájenou na nudličky, červenou cibulí nadrobno, lahůdkovou cibulkou na kolečka a cherry rajčaty na čtvrtiny a zamícháme. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Necháme odstát a poté ještě dochutíme.
Z mořského vlka připravíme filety a kůži lehce nařízneme, aby se lépe vypékala.
Tip: Filetovat ryby vás Roman Paulus naučí v Kulinářské akademii Lidlu.
Filety z obou stran osolíme, na straně bez kůže i opepříme a opečeme v rozehřáté pánvi s olejem nejprve na straně s kůží. Jakmile je kůže dobře vypečená, otočíme, stáhneme plamen, do pánve přidáme rozmáčklé stroužky česneku a nakrájenou bazalku, zakápneme citronovou šťávou a necháme dopéct.
Hotové filety servírujeme s připraveným fazolovým salátem, přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou bazalky. Podáváme s bagetou opečenou na olivovém oleji.