Kuchyně
Italská
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
01.V hrnci s rozehřátým olivovým olejem orestujeme pancettu nakrájenou na kostičky. Přidáme polovinu nahrubo nakrájené cibule, stroužek česneku nakrájený na plátky, na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu a orestujeme. Přidáme na kousky nakrájený řapíkatý celer, sekaná rajčata, svazek tymiánu a podlijeme vývarem. Přidáme na kostky nakrájenou cuketu, vařené bílé fazole, brambory nakrájené na kostičky a vaříme asi 45 minut. V jiném hrnci uvaříme ve vroucí vodě špagety, které přidáme do uvařené polévky, osolíme a můžeme podávat. Servírujeme s hoblinkami sýru grana padano a lžící bazalkového pesta.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT