Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Mangové pyré

Mango je exotické ovoce, které má velmi sladkou chuť. I přesto je však možné použít ho na mnoho způsobů, hodí se do salátů, dezertů, ale i pokrmů s mořskými plody, tak ho používá především asijská kuchyně. V následujícím triku se naučíte připravit mangové pyré. Roman Paulus vám vše vysvětlí krok za krokem, jak vybrat v obchodě správné mango, jak ho oloupat, zbavit pecky a připravit lahodné pyré. Podívejte se na následující video a dozvíte se, k jaké sladké dobrotě se mangové pyré hodí.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Nejprve zakrojíme špičky manga a pomocí škrabky oloupeme. Dužinu pečlivě okrájíme od pecky, nakrájíme na menší kostky, přendáme do vyššího pohárku a tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU