Makrelová pomazánka s křenem, okurkou a pažitkou
Doba přípravy35 min.

Makrelová pomazánka s křenem, okurkou a pažitkou

Co dnes k svačině? Přece skvělou makrelovou pomazánku s křenem, okurkou a pažitkou.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × středně velká uzená makrela Nautica
  • 2 × menší kyselé okurky Freshona
  • 0,5 × svazku pažitky
  • 2 × lžíce majonézy Mikado
  • 1 × lžička citrónové šťávy
  • 1 × lžička křenu Mikado
  • sůl
  • černý pepř Mikado

POSTUP

Okurky a pažitku nakrájíme nadrobno, makrelu očistíme, zbavíme kostí a smícháme s okurkou a pažitkou. Přidáme majonézu, citrónovou šťávu a křen. Osolíme, opepříme a důkladně zamícháme. Hotovou pomazánku necháme v lednici aspoň 30 minut odležet.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.