Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Vejce rozšleháme a v rozehřáté pánvi s trochou oleje připravíme „palačinku”. Opečeme z obou stran a nakrájíme na nudličky.
Rýžové nudle nejprve třikrát propláchneme a uvaříme ve vodě s octem doměkka.
Rýžový papír namočíme na asi 3 vteřiny do vody, položíme na pracovní plochu, na list položíme uvařené rýžové nudle, ledový salát, okurku a vaječnou palačinku nakrájené na nudličky, lístky koriandru a vařené krevety a zabalíme.
Z limetkové šťávy, rybí omáčky, cukru a vody připravíme dresink, do kterého závitky namáčíme a konzumujeme.