Roman Paulus

Květák

Květák je velmi chutná zelenina, která se hodí prakticky ke všemu. Květákové pyré skvěle doplní grilovanou rybu nebo zvěřinu, z květáku můžete připravit znamenitou krémovou polévku či placičky nebo všemi oblíbený smažený květák v trojobalu. Možností je nespočet. Roman Paulus Vám ukáže, jak během několika okamžiků připravit jednoduchý květákový salát.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU