Roman Paulus
Doba přípravy4 hod. 20 min.

Kuřecí stehno "sous-vide"

Pokud během smažení či pečení kuřecí maso nehlídáte a necháte na pánvi o něco déle, velmi rychle se vysuší. Chcete-li, aby zůstalo šťavnaté, vyzkoušejte metodu sous-vide. Roman Paulus Vám ukáže, jak díky vakuovému sáčku, bylinkám a kousku másla bude kuřecí stehno chutnat opravdu skvěle. Pokud stehno ještě nakonec opečete v pánvi, získáte i křupavou kůrčičku.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU