Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přendáme do misky, do které přidáme i najemno nakrájenou feferonku a česnek, přilijeme sójovou omáčku a promícháme. Přidáme vejce a 3 lžíce bramborového škrobu. důkladně promícháme a necháme marinovat asi 10 minut.
V hrnci rozpálíme větší množství oleje a kuřecí nudličky smažíme dokřupava. Během smažení nudličky promícháme, aby se neslepily. Po osmažení přebytečný tuk odstraníme pomocí papírového ubrousku.
V hrnci přivedeme k varu ananasovou šťávu spolu s rajčatovým protlakem, kečupem, cukrem a červeným vinným octem. Omáčku zahustíme 1 lžící bramborového škrobu rozmíchanou ve studené vodě.
Čerstvou zeleninu (cibuli, barevné papriky, mrkev) očistíme a omyjeme. Cibuli nakrájíme na měsíčky, barevné papriky na větší kousky. Mrkev přepůlíme, každou polovinu ještě podélně zešikma překrojíme a nakrájíme na tenké trojúhelníkové plátky. Zeleninu krátce orestujeme na rozpálené pánvi s trochou oleje. Nakonec přidáme scezené kostky ananasu a ještě chvíli restujeme.
Na talíř servírujeme nejdříve křupavé kuřecí nudličky, navrch poklademe restovanou zeleninu a přelijeme sladkokyselou omáčkou. Nakonec posypeme nasekanou lahůdkovou cibulkou. Jako příloha se hodí dušená rýže.