Roman Paulus
Doba přípravy2 hod.

Kuřecí prsa "sous-vide"

Příprava kuřecích prsou metodou sous-vide je opravdu snadná. Maso stačí jen osolit, opepřit, ochutit čerstvými bylinkami a přidat trochu másla. Kuřecí prsa se vaří něco málo přes hodinu. Za tu dobu stihnete prostřít stůl, poklidit kuchyni a připravit přílohu. Nakonec maso jen lehce orestujte na pánvi a můžete servírovat.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU