Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso očistíme, nakrájíme na silnější steaky, osolíme, opepříme a opečeme v rozehřáté pánvi s olejem. Jakmile jsou steaky z jedné strany dozlatova opečené, obrátíme, přidáme lžíci másla a cibuli nakrájenou na tenké nudličky, které orestujeme spolu s masem.
Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku, lžící vydlabeme dužinu, nakrájíme na plátky a položíme na steaky.
Z vajec připravíme volská oka.
Těsně před dokončením přidáme do pánve ke steakům lžíci másla, cibuli položíme na avokádo, pokapeme citronovou šťávou a chvíli povaříme. Odložíme stranou, přikryjeme alobalem a necháme chvíli odpočívat.
Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, zblanšírujeme 3 minuty ve vroucí osolené vodě, scedíme, necháme důkladně okapat a usmažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Hotové hranolky vyndáváme na papírovou utěrku, aby okapal přebytečný tuk, a osolíme.
Na krůtí steaky s avokádem a cibulí přidáme volská oka a podáváme s domácími hranolky.