Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do rozpáleného hrnce nalijeme olej (asi 2 lžíce). Cibuli nakrájenou najemno a česnek na plátky pomalu restujeme a necháme zesklovatět. Očištěné a omyté žampiony nakrájíme na čtvrtky a přidáme do hrnce. Zarestovaný základ podlijeme brandy (můžeme i flambovat). Krátce povaříme a dle potřeby podlijeme vývarem. Když se vývar trochu zredukuje, přilijeme smetanu a vaříme asi 5 minut.
Očištěná a omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky, opepříme a osolíme. Ve velké pánvi rozpálíme rostlinný olej a maso ze všech stran zprudka orestujeme. Přilijeme houbovou omáčku, která se ještě trochu zredukuje a spojí se s masem. Nakonec přidáme nasekanou listovou petržel a důkladně promícháme.
Očištěnou brokolici vaříme v osolené vroucí vodě 3 až 4 minuty, aby nebyla rozvařená (podle velikosti růžiček), a scedíme.
Na mělký talíř naservírujeme krůtí prsa v houbové omáčce, která obložíme vařenou brokolicí. Jako příloha se skvělé hodí dušená rýže nebo bramborové noky.