Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Dýni oloupeme, vydlabeme vnitřek, nakrájíme na menší kousky a vložíme do zapékací mísy. Můžeme také přidat několik dýňových semínek. Pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme čerstvým tymiánem. Celou paličku česneku (i se slupkou) podélně rozřízneme a oddělíme jednotlivé stroužky, které přidáme k dýni. Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi na 30 minut.
Krůtí prsa opláchneme pod tekoucí vodou, důkladně osušíme papírovou utěrkou, naklepeme na tenčí plátky, osolíme a opepříme. Prsa naplníme větším kusem sýru Camembert, rukolou a brusinkami, které jsme předtím namočili v růžovém víně. Vytvoříme kapsy, které spojíme špejlemi.
V grilovací pánvi rozehřejeme olivový olej a maso zprudka osmahneme dozlatova (z každé strany asi 4 min.). Poté přendáme do zapékací mísy na předpečenou dýni a dopečeme v troubě dalších 10 minut.
Maso podáváme na pečené dýni. Před podáváním dozdobíme brusinkami, pečenými dýňovými semínky a lístky čerstvé rukoly. Na závěr můžeme lehce pokapat olivovým olejem.