Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Sušenou šunku nakrájíme na proužky, zelenou část lahůdkové cibulky na menší kousky. Přidáme k bryndze, podle chuti opepříme a důkladně promícháme.
Omytá a očištěná krůtí prsa nakrájíme na silnější plátky. Přikryjeme potravinovou fólií a naklepeme. Osolíme, opepříme a do středu každého plátku přidáme lžíci bryndzové nádivky. Plátky masa přeložíme tak, aby vznikly kapsy a okraje uzavřeme špejlí.
Plněná krůtí prsa orestujeme v rozpálené pánvi s olivovým olejem z obou stran do zlatohněda. Přendáme je na plech nebo do zapékací misky. Do pánve, na které jsme restovali krůtí prsa, přidáme máslo a víno. Počkáme, dokud se máslo nerozpustí a z vína neodpaří alkohol. Připravenou šťávou přelejeme plněné kapsy a pečeme v troubě předehřáté na 220 °C asi 5 - 7 minut. Před servírováním z nich odstraníme špejle.
Omyté a osušené žampiony a lahůdková cibulku nakrájíme na menší kousky, cherry rajčata na poloviny a česnek na plátky.
V pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém nejprve orestujeme žampiony a česnek. Po chvíli přidáme cherry rajčata a lahůdkovou cibulku. Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný tymián. Nakonec vmícháme omytý a osušený špenát. Promícháme a stáhneme z ohně.
Na talíř naservírujeme restovanou zeleninu se žampiony a na ně položíme plněná krůtí prsa s bryndzou a šunkou. Jídlo můžeme polít výpekem.