Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z bílků ušleháme sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme vlažnou vodu, kakao, mouku a nakonec sníh. Promícháme, těsto rozdělíme na dvě části a přelijeme na plechy s pečicím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 170 °C asi 20 minut. Korpusy necháme vychladnout.
Mezitím připravíme krém. Tradiční pomazánkové smícháme s kysanou smetanou a cukrem moučkou. Nakonec přidáme 100 g nahrubo nasekané čokolády na vaření. Jeden korpus polijeme Tuzemákem a necháme vsáknout. Politý korpus potřeme krémem a přiklopíme druhým korpusem. Vložíme ztuhnout do lednice.
300 g rozehřáté čokolády na vaření smícháme s teplou smetanou. Připravenou polevou polijeme řez a na chvíli dáme do lednice. Ozdobíme rozehřátou bílou čokoládou a necháme v lednici pořádně ztuhnout.