Jak nařezat kůži pražské šunky
hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná hvězda prázdná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Nakrájet kůži šunky nebo bůčku před pečením může být pěkný oříšek. Ne však, pokud máte ty správné nástroje znáte ty správné triky. Právě ty vám prozradí Roman Paulus. 


Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Orientační nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Bůček nebo šunku vložíme před krájením krátce do mrazáku. Tím se zjednoduší krájení, protože kůže je tuhá.

02.Na krájení použijeme buď zalamovací nožík nebo ostrý nůž, který protáhneme korkovou zátkou, tam nám zabrání, abychom bůček nebo šunku prokrojili až do masa.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo