Kuchyně
Česká
Počet porcí
8 porcí
Doba přípravy
25 min.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 929 kJ / 939 kcal
Bílkoviny
10,30 g
Tuky
43,50 g
Vláknina
4,30 g
Sůl
0,30 g
Sacharidy
123,90 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Do hrnce dáme jahody, cukr, likér a jahodový džem. Za stálého míchání směs rozvaříme a stáhneme z ohně.
02.V robotu smícháme mascarpone, cukr a smetanu.
03.Skleničky naplníme asi 4 lžícemi jahodové náplně, na ni nejlépe cukrářským sáčkem naneseme vrstvu krému. Piškoty rozpůlíme a nepocukrované strany namočíme do jahodové náplně. Poté vyskládáme na 2 protilehlé strany skleničky. Krém z mascarpone dozdobíme (ve vodní lázni rozpuštěnou) hořkou čokoládou a na kousky nakrájenými snacky s mléčnou čokoládou Golden Puffs.
04.Dezert servírujeme se lžičkou a dvěma piškoty ozdobenými rozpuštěnou hořkou čokoládou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT