Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do hrnce dáme jahody, cukr, likér a jahodový džem. Za stálého míchání směs rozvaříme a stáhneme z ohně.
V robotu smícháme mascarpone, cukr a smetanu.
Skleničky naplníme asi 4 lžícemi jahodové náplně, na ni nejlépe cukrářským sáčkem naneseme vrstvu krému. Piškoty rozpůlíme a nepocukrované strany namočíme do jahodové náplně. Poté vyskládáme na 2 protilehlé strany skleničky. Krém z mascarpone dozdobíme (ve vodní lázni rozpuštěnou) hořkou čokoládou a na kousky nakrájenými snacky s mléčnou čokoládou Golden Puffs.
Dezert servírujeme se lžičkou a dvěma piškoty ozdobenými rozpuštěnou hořkou čokoládou.