Jahodovo-citronová limonáda
Roman Paulus
Doba přípravy20 min.

Jahodovo-citronová limonáda

.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 300 g čerstvých jahod
  • 2 – 3 citrony (šťáva)
  • 1,5 l jemně perlivé vody Saguaro
  • med Marlene nebo přírodní třtinový cukr Belbake podle chuti
  • kostky ledu
  • hrst čerstvé máty

POSTUP


Jahody omyjeme, očistíme a důkladně rozmixujeme. Přilijeme přecezenou citronovou šťávu a promícháme. Přilijeme jemně perlivou vodou a podle chuti můžeme dosladit medem nebo cukrem. Limonádu přelijeme do džbánu a necháme asi 2 hodiny chladit. Před podáváním vhodíme do džbánu několik kostek ledu a lístky čerstvé máty.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU