Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké plátky, které pak mezi dvěma fóliemi rozmělníme paličkou nebo tloukem na velice tenkou placku. Z masa odstraníme šlachy, poté uděláme kuličku, kterou rozklepeme na tenký plátek. Pomocí kuchařské karty upravíme do požadovaného tvaru a uhladíme.
Rukolu namarinujeme olivovým olejem, balsamicem, osolíme, opepříme, promícháme a položíme doprostřed talíře. Na rukolu přemístíme připravené maso, opepříme, osolíme, ozdobíme zbylou marinovanou rukolou, lístky lichořeřišnice a šťovíku, hoblinkami parmezánu a plátky čerstvých žampionů a zakápneme olivovým olejem.