Grilovaný texaský burger
Doba přípravy30 min.

Grilovaný texaský burger

Texaská specialita z kuchyně Lidlu. Vyzkoušejte a doporučte i svým známým!
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 1 kg mletého vepřového a hovězího masa Čerstvá porce
  • 1/2 konzervy přes sítko scezené kukuřice Freshona
  • 1 lžička cukru Castello
  • 1/2 červené a 1/2 zelené papriky nakrájené na malé kostičky
  • 1 svazek mladé cibulky (cibulka i nať posekané nadrobno)
  • 3 lžíce posekané listové petržele
  • 1/2 lžičky chilli
  • sůl
  • pepř Mikado
  • 3 lžíce olivového oleje Luccesse
  • strouhanka Castello (minimálně 4 lžíce)

POSTUP

Maso, koření, zeleninu a bylinky důkladně promícháme tak, aby nám vznikla jednolitá masa. Z masy vytvarujeme burgery s nižším středem, aby se nám při grilování příliš nenafoukly. Burgery grilujeme v grilovací pánvi nebo na rozehřátém grilu 3-5 minut z obou stran.

Servírování

Podáváme v housce lehce pokapané olivovým olejem, se zeleninou a salátem a s trochou kečupu, hořčice nebo jiné oblíbené omáčky.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU