Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V rozpáleném hrnci s olejem orestujeme najemno nakrájenou cibuli dosklovata. Podlijeme vínem, necháme zredukovat, přilijeme vývar a svaříme. Přidáme hořčici, necháme zredukovat a nakonec zjemníme máslem.
Steaky opepříme, osolíme a potřeme tenkou vrstvou oleje. Opečeme v rozpálené grilovací pánvi z obou stran, přendáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme odležet.
Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě doměkka, nakrájíme na měsíčky, opečeme v rozpálené pánvi s trochou oleje ze všech stran dozlatova a osolíme.
V další pánvi s olejem opečeme červenou cibuli nakrájenou na nudličky a opepříme. Jakmile je cibule trochu orestovaná, přidáme natrhanou hlívu a osolíme. Vypneme plamen a vmícháme čerstvý špenát.
Šalotku nakrájíme na nudličky a usmažíme v oleji.
Rump steak nakrájíme na plátky (před podáváním můžeme osušit na papírové utěrce), servírujeme s připravenou zeleninou a opečenými bramborami a přelijeme trochou omáčky. Omáčku můžeme podávat také zvlášť v misce. Celý pokrm ozdobíme smaženou křupavou šalotkou.