Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Sladké brambory a cuketu i se slupkou nakrájíme na 1 cm široké plátky, které grilujeme nasucho v grilovací pánvi společně s větvičkou rajčat. Po ogrilování z obou stran a změknutí brambor (u cukety je grilování kratší), je vyndáme na talíř, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Rump steaky osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a grilujeme 2-3 minuty z každé strany v rozpálené grilovací pánvi. Poté je přendáme na talíř, navrch položíme kousek másla a necháme pod alobalem odpočinout asi 5 minut.
Sekané bylinky, kyselou okurku a oloupané stroužky česneku nakrájené na menší kousky rozmixujeme společně se solí, pepřem a olivovým olejem na jemnou pastu podobnou pestu. Podáváme v mističce zvlášť společně steakem a zeleninou, ozdobené čerstvými lístky bazalky. Steak můžeme na talíři dle chuti dosolit.