Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V rozehřáté pánvi s rozpuštěným máslem orestujeme cibuli nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme, posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Podlijeme vínem a necháme svařit na potřebnou konzistenci.
Rib eye steaky opepříme, osolíme a grilujeme v grilovací pánvi bez tuku z každé strany 2-3 minuty podle výšky steaku. Přendáme na talíř nebo do zapékací mísy, na každý steak položíme kousek másla, překryjeme kousek alobalu a necháme odležet.
Brambory uvaříme, scedíme a rozšťoucháme, přilijeme smetanu, přidáme konfitovaný česnek, rozmačkáme a vmícháme nakrájenou lahůdkovou cibulku.
Tip: Jak připravit konfitovaný česnek, se dozvíte v Kulinářské akademii Lidlu.
V rozehřátém rendlíku s rozpuštěným máslem orestujeme vařené fazolky s hráškem, osolíme a opepříme.
Rib eye steak podáváme s česnekovými šťouchanými bramborami a orestovanými fazolkami s hráškem a ozdobíme zkaramelizovanou cibulí.