Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Umyté a osušené ryby z obou stran osolíme a opepříme. Měsíček citronu spolu s několika větvičkami rozmarýnu vložíme do vnitřku obou ryb a grilujeme v rozpálené grilovací pánvi s olivovým olejem z každé strany asi 5 minut. Těsně před dokončením na každou rybu položíme lžíci másla a dáme dopéct do trouby vyhřáté na 200 °C asi na 10 minut. Upečené pražmy ještě pokapeme citronovou šťávou.
Očištěné houby nakrájíme na menší kousky a v pánvi s olivovým olejem zprudka restujeme. Ochutíme solí a pepřem. Postupně na pánev přidáváme nektarinky nakrájené na měsíčky, vlašské ořechy, černé olivy, lžíci másla a tymián. Promícháme a restujeme dozlatova. Na závěr pokapeme šťávou z půlky citronu, sundáme z ohně a přimícháme rukolu.
Pražmu podáváme s restovanými nektarinkami, houbami a rukolou.