Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Gnocchi uvaříme ve vroucí vodě podle návodu na obalu.
Ve větší pánvi s rozehřátým olivovým olejem orestujeme cibuli a stroužky česneku nasekané nadrobno. Po chvíli přidáme natrhaný tymián. Když cibule získá zlatavou barvu, do pánve vložíme maso, osolíme, opepříme a za občasného míchání restujeme do zlatohněda. Potom přidáme na menší kousky nakrájená rajčata, přilijeme víno a chvilku povaříme, dokud se z něj neodpaří alkohol. Zmírníme oheň, přilijeme smetanu a necháme krátce povařit.
Potom stáhneme z ohně, přimícháme mladý špenát a čerstvě uvařené gnocchi. Na závěr posypeme nasekanou petrželovou natí.
Gnocchi se špenátem a mletým masem servírujeme v hlubokém talíři ozdobené strouhaným parmezánem nebo sýrem Grana Padano.