Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Králíka důkladně očistíme a vykostíme. Králičí maso nakrájíme na menší kousky, přendáme na talíř, osolíme, opepříme a ochutíme lístky z několika větviček čerstvého tymiánu. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a orestujeme dozlatova na větší pánvi s olivovým olejem. Do pánve přidáme králičí maso, které také opečeme dozlatova. Mezitím hlívu nakrájíme na proužky, přidáme k opečenému králíkovi a krátce restujeme. Přidáme kapary a rajčatový protlak, promícháme a asi 1 minutu restujeme. Maso podlijeme červeným vínem. Když se alkohol z vína odpaří, podlijeme směs vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (asi 20 minut). Podle potřeby můžeme podlít vývarem tak, aby byl na pánvi vždy dostatek omáčky. Na závěr do ragú přidáme máslo na zahuštění omáčky a nasekanou petrželku.
Fusilli uvaříme v osolené vroucí vodě (vaříme asi 10 minut). Scedíme a ještě horké přidáme do pánve ke králíkovi. Promícháme a spolu krátce povaříme, aby se těstoviny spojily s omáčkou.
Fusilli s králičím ragú podáváme v misce posypané hoblinkami sýra Grana Padano.