Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z bílků ušleháme sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme 2 lžíce vlažné vody, přimícháme mouku a nakonec sníh. Vzniklé těsto přendáme do formy vyložené pečicím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 160 °C asi 20 minut. Upečený piškot necháme vychladnout, sundáme z pečicího papíru a vrátíme do formy.
Do hrnce nalijeme 400 ml smetany. Ve zbývajících 100 ml rozmícháme pudinkový prášek a za stálého míchání přilijeme do horké smetany. Stáhneme z ohně, vmícháme 100 g na kousky nasekané bílé čokolády a nakonec změklé máslo. Rozmícháme v hladký krém a ještě teplý nalijeme na piškot ve formě. Na krém rovnoměrně rozprostřeme 300 g na kostičky nakrájených broskví a 5 celých polovin. Vložíme na 30 minut do lednice ztuhnout.
Na pečicí papír vytvoříme z rozpuštěné čokolády na vaření hlavičky, z bílé křidélka a necháme zatuhnout. Želatinu uvaříme dle návodu a nalijeme do formy na krém s broskvemi. Dort vložíme do lednice nejlépe přes noc ztuhnout. Po zatuhnutí dozdobíme broskve a vytvoříme včeličky.