Cibule na několik způsobů
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Když mluvíme o krájení cibule, spojuje se nám to očividně se: slzícíma očima a množstvím práce. Existuje mnoho babských rad, jak se vyhnout plakání nad cibulí. Před krájením ji můžeme zmrazit, nebo opláchnout pod studenou vodou, krájet ji v průvanu... dát si do úst zápalku (samozřejmě sírou ven!). Bez pálících očí a záplavy slz se nepříjemné pocity spojené s touto činností určitě sníží. Tentokrát Vám Roman Paulus ukáže, že krájení cibule nemusí být vůbec tak těžké, a co víc, můžete ji krájet na několik způsobů. Stačí ostrý nůž a trochu praxe, aby Vám krájení této zeleniny šlo bleskově! Podívejte se, jak se to dělá!

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo