Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Cibule na několik způsobů

Když mluvíme o krájení cibule, spojuje se nám to očividně se: slzícíma očima a množstvím práce. Existuje mnoho babských rad, jak se vyhnout plakání nad cibulí. Před krájením ji můžeme zmrazit, nebo opláchnout pod studenou vodou, krájet ji v průvanu... dát si do úst zápalku (samozřejmě sírou ven!). Bez pálících očí a záplavy slz se nepříjemné pocity spojené s touto činností určitě sníží. Tentokrát Vám Roman Paulus ukáže, že krájení cibule nemusí být vůbec tak těžké, a co víc, můžete ji krájet na několik způsobů. Stačí ostrý nůž a trochu praxe, aby Vám krájení této zeleniny šlo bleskově! Podívejte se, jak se to dělá!
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU