Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Uzené tofu nakrájíme na menší kousky a spolu s tvarohem, žloutky z uvařených vajec, solí a pepřem rozmixujeme dohladka.
Bílé tofu také nakrájíme na menší kousky a spolu s tvarohem, žloutky z uvařených vajec, nasekaným česnekem, solí, pepřem a lístky bylinek rozmixujeme dohladka.
Pomazánky odložíme do ledničky, aby se chutě spojily. Pečivo nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi s olivovým olejem z obou stran.
Pomazánkou z uzeného tofu natřeme půlku opečených plátků baget. Ozdobíme je kousky sušené šunky, fenyklem nakrájeným na proužky (nať odložíme na později), plátky pálivých papriček zbavených semínek a lahůdkovou cibulkou.
Zbylé bagety natřeme pomazánkou z bílého tofu, ozdobíme tenkými plátky kaki a ředkviček a fenyklovou natí. Na závěr oba druhy chlebíčků pokapeme olivovým olejem.