Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Čerstvé těstoviny

Asi neexistuje domácnost, ve které by se nejedly těstoviny. Široká škála tvarů a chutí umožňuje vytvořit různorodé pokrmy a skýtá možnost ke kulinářským experimentům. Produkt, který je klasikou italské kuchyně, tak tvoří základ nejen chutného, ale i k přípravě snadného pokrmu. Lasagne, špagety a ravioli chutnají prostě všem, domácí verze je navíc mnohem chutnější. V tomto díle Kulinářské akademie Lidlu se dozvíte, jak připravit domácí těsto na těstoviny, čím ho ochutit a jak vybrat další suroviny, aby byl pokrm v italském stylu opravdu dokonalý. Dozvíte se také, jak správně používat strojek na těstoviny. Tak rychle do toho.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU