Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ve vroucí osolené vodě vaříme bramborové noky, až vyplavou na povrch (asi 1 minutu), a scedíme.
Stroužky česneku a bílou část lahůdkové cibulky nasekáme nadrobno. Prosciutto Crudo nakrájíme na plátky a poté na malé kostičky.
Na velkou rozehřátou pánev přendáme nakrájené Prosciutto Crudo spolu s nasekaným česnekem a lahůdkovou cibulkou. Přidáme asi 2 lžíce olivového oleje a 1 lžíci másla a krátce orestujeme. Podlijeme vínem, alkohol necháme odpařit, opepříme a osolíme. Když se víno odpaří, podlijeme teplým vývarem a přidáme nastrouhaný sýr Grana Padano. Za občasného míchání krátce povaříme, až se sýr Grana Padano rozpustí a omáčka zhoustne.
Na pánev přendáme uvařené bramborové noky a zamícháme. Na závěr přidáme 1 lžíci másla, které necháme rozpustit, a hrst nasekané zelené části lahůdkové cibulky a zlehka promícháme.
Bramborové noky podáváme v hlubokém talíři ozdobené hoblinkami sýra Grana Padano a trochou nasekané zelené části lahůdkové cibulky.