Marcel Ihnačák
Doba přípravy30 min.

Asijské těstoviny s krevetami

Vpusťte do své kuchyně závan Asie a připravte si těstoviny po asijsku s krevetami podle Marcela Ihnačáka.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
5

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 300 g wok vaječných nudlí Vitasia
  • 5 × cm zázvoru
  • 5 × stroužků česneku
  • 1 × pálivá paprička
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • 250 g krevet
  • 50 g loupaných nesolených arašídů Alesto
  • mořská sůl v mlýnku Kania
  • černý pepř v mlýnku Kania
  • 100 g bambusových výhonků Vitasia
  • 50 g másla Pilos
  • 1 × lžíce sójové omáčky Vitasia
  • 0,5 × limetky (šťáva)
  • 4 × menší lahůdkové cibulky
  • čerstvé bylinky podle chuti
  • wok pánev
  • sítko

POSTUP

Nudle uvaříme podle návodu.

Zázvor, česnek a pálivou papričku, ze které jsme odstranili semínka, nasekáme nadrobno a orestujeme v rozehřáté wok pánvi s olejem. Přidáme arašídy a osušené krevety, osolíme a opepříme. Vmícháme osušené bambusové výhonky a restujeme dozlatova. Zjemníme máslem a zakápneme sójovou omáčkou a limetkovou šťávou.

Vmícháme uvařené a scezené nudle a nakrájenou lahůdkovou cibulku.

Servírování

Nudle můžeme podávat posypané čerstvými bylinkami.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.