Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso nasekáme v elektrickém mixéru najemno a ochutíme nadrobno nakrájeným česnekem, lahůdkovou cibulkou, dvěma lžícemi sójové omáčky a kořením Togarashi.
Z těsta odebereme jeden plátek, kraje prstem potřeme vodou, do centra vložíme náplň a uzavřeme. Náplň vystačí asi na 24 knedlíčků (do knedlíčku přijde přibližně 20 g náplně).
V hrnci zahřejeme sójovou omáčku, rýžový ocet, sezamový olej a cukr. Zahříváme, dokud se cukr nerozpustí.
Připravené knedlíčky dozlatova opékáme v pánvi s rozpáleným olejem, pouze z jedné strany. Poté přidáme trochu vody, přiklopíme pokličkou a na mírném plameni asi 2 minuty dovaříme, aby maso bylo propečené.
Hotové knedlíčky nandáme na talíř, posypeme černým a bílým sezamem, sekanou lahůdkovou cibulkou a podáváme spolu s miskou připravené omáčky a párem asijských hůlek.