
podívejte se na video
- Vykosťování kuřete
- Vykosťování krůtích stehen
- Vykosťování kuřecího stehna
- Vykosťování kachny
- Vykosťování králičího stehna
- Vykosťování králičího hřbetu
- Porcování králíka
- Jak svázat maso
- Hovězí carpaccio
- Hovězí tatarák
- Telecí tatarák
- Špikování masa
- Jehněčí kebab
- Salát z grilovaného hovězího roštěnce
- Tortilla plněná grilovaným kuřecím masem
- Plněná kuřecí prsa s parmskou šunkou
- Kuřecí fáš s bylinkami
- Vietnamské vepřové barbecue Bún Chá
Určitě jste již ochutnali klasickou verzi tataráku z hovězí svíčkové. Roman Paulus Vám v následujícím videu ukáže, že skvěle chutná i z jiného druhu masa, konkrétně z telecího. Jeho příprava se sice v ničem neliší, ale náš šéfkuchař přidal několik surovin, které jeho chuť skvěle podtrhnou. Vyzkoušejte recept na tuto výjimečnou a možná trochu neobvyklou pochoutku.
Recept na telecí tatarák
Suroviny:
- 200 g telecí svíčkové
- 20 g červené cibule
- 20 g pažitky
- 10 g kapar
- extra panenský olivový olej
- mořská sůl z mlýnku
- černý pepř z mlýnku
Na podávání:
- chlebové chipsy
- ředkvičky
- lístky řapíkatého celeru
- výhonky bylinek
- hořčicová majonéza
Postup:
Telecí maso nasekáme na malé kousky, opepříme, osolíme, zakápneme olivovým olejem a přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli, nasekané kapary, nasekanou pažitku a nastrouhanou citronovou kůru.
Tatarák servírujeme s chlebovými chipsy, nakrájenými ředkvičkami, lístky řapíkatého celeru, výhonky bylinek a hořčicovou majonézou.
Komentáře (0)
zobrazit vše