Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Recepty italské kuchyně nepřekypují velkým množství surovin, důležitá je jejich kvalita a chuť. Oblíbené spaghetti aglio olio e pepperoncino jsou typickým příkladem. Stačí Vám jen pár ingrediencí a chuťově dokonalý pokrm je na světě. Pořiďte si proto ty nejlepší italské špagety a kvalitní olivový olej. Pak už potřebujete jen aromatický česnek, pálivou papričku, čerstvou petrželku, sýr grana padano a je hotovo!

 

Recept na spaghetti aglio olio e peperoncino

Těstoviny uvařte al dente podle návodu na obalu (těstoviny se ještě dovaří v omáčce). Do rozehřáté pánve nalijte trochu olivového oleje, přidejte na plátky nakrájený česnek a opečte dozlatova (ale nepřipalte). Přidejte nasekané chilli papričky a podlijte malým množstvím vody z vaření těstovin. Těstoviny sceďte, dejte do pánve a podlijte trochou vody z těstovin. Osolte, opepřete a přelijte trochou olivového oleje. Posypejte petrželkou, promíchejte a podávejte s nastrouhaným sýrem grana padano.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.