Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Salát Waldorf

Celerový salát Waldorf se skvěle hodí jako příloha, můžete ho podávat také jako samostatný chod. Roman Paulus Vám krok za krokem ukáže, jak jej připravit a poradí, čím ho můžete obohatit nebo s čím chutná nejlépe. Jeho příprava je snadná a rychlá, a proto by ho ve svých receptech měl mít každý kuchař. Podívejte se na naše video.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Salát Waldorf

  • 100 g řapíkatého celeru
  • 400 g celeru
  • 1 × jablko
  • 50 g zakysané smetany
  • sůl
  • pepř
  • 100 g majonézy
  • 1 × citron
  • 50 g vlašských ořechů

POSTUP

Očištěný celer nastrouháme na tenké nudličky. Řapíkatý celer nakrájíme na větší kousky a jablka na kostičky, promícháme, osolíme, opepříme. Přidáme majonézu a smetanu a důkladně promícháme. Přidejte nahrubo nasekané vlašské ořechy, dochuťte citronovou šťávou a nechte chvíli odležet.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU