Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Restované houby můžete podávat jako přílohu ke všem masitým pokrmům nebo grilované rybě. Skvěle se hodí rovněž jako předkrm nebo jako výrazná chuťovka k pivu. Roman Paulus houby orestoval na oleji s nasekaným česnekem a čerstvým rozmarýnem, díky čemuž získaly nádhernou vůní a plnou chuť. Přesvědčte se sami, že jejich příprava je rychlá a snadná.

 

Na přípravu restovaných hub potřebujete: hřiby, lišky, česnek, čerstvý rozmarýn, bílé víno, listová petržel, sůl, pepř.

V pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte 3 neoloupané stroužky česneku a čerstvý rozmarýn. Přidejte hřiby, osolte a opepřete. Jakmile se hřiby orestují, přidejte lišky a podlijte vínem. Hotové houby posypte nasekanou listovou petrželí.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.