Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Mušle slávky

Slávky jsou druh mlžů. Abyste z nich připravili skutečnou delikatesu jako Roman Paulus, stačí Vám jen pár suroviny - několik kousků zeleniny a bílé víno. Než se pustíte do vaření, je třeba slávky důkladně umýt. Používejte vždy jen zcela uzavřené kusy! Nesmí být prasklé, nalomené nebo otevřené. Měly by se otevřít až během vaření, což také znamená, že jsou hotové.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP



Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU