Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Slávky jsou druh mlžů. Abyste z nich připravili skutečnou delikatesu jako Roman Paulus, stačí Vám jen pár suroviny - několik kousků zeleniny a bílé víno. Než se pustíte do vaření, je třeba slávky důkladně umýt. Používejte vždy jen zcela uzavřené kusy! Nesmí být prasklé, nalomené nebo otevřené. Měly by se otevřít až během vaření, což také znamená, že jsou hotové.

Komentáře (4)

  • Jakub

    Jakub
    přidáno před 263 dny
    Ahoj, Slavka se pred smrti a zmrazenim zapomnela vykakat, mohu to i tak snist?

    odpověď

  • B. Jassik

    B. Jassik
    přidáno před 582 dny
    Jestli ty mušle nesolíte ( když už se otevřou ), tak si v té omáčce můžete umýt nohy, nebo za neustálého míchání vylít do záchodu.

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 856 dny
    No a jak je pripravit?

    odpověď

  • kuchynelidlu.cz

    kuchynelidlu.cz
    přidáno před 855 dny
    Dobrý den, připravte si několik kousků zeleniny a bílé víno, mrkněte na video a příprava slávek pro Vás bude hračka ;)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.