
podívejte se na video
- Filetování pstruha
- Jak filetovat grilovanou rybu?
- Několik slov o krevetách
- Jak připravit krevety
- Mušle slávky
- Sépiové kroužky
- Steak z tuňáka
- Tatarák z tuňáka
- Tataki z tuňáka
- Jak podávat čerstvé ústřice
- Zapečené ústřice s holandskou omáčkou
- Jak filetovat mořský jazyk
- Mořský jazyk po mlynářsku
- Grilovaná telecí játra
- Grilovaný mečoun se salátem z petržele a fazolí
- Grilovaný mořský vlk
- Norský losos uzený v teplém kouři
Slávky jsou druh mlžů. Abyste z nich připravili skutečnou delikatesu jako Roman Paulus, stačí Vám jen pár suroviny - několik kousků zeleniny a bílé víno. Než se pustíte do vaření, je třeba slávky důkladně umýt. Používejte vždy jen zcela uzavřené kusy! Nesmí být prasklé, nalomené nebo otevřené. Měly by se otevřít až během vaření, což také znamená, že jsou hotové.
Komentáře (4)
Jakub
přidáno před 263 dny
Ahoj, Slavka se pred smrti a zmrazenim zapomnela vykakat, mohu to i tak snist?
odpověď
B. Jassik
přidáno před 582 dny
Jestli ty mušle nesolíte ( když už se otevřou ), tak si v té omáčce můžete umýt nohy, nebo za neustálého míchání vylít do záchodu.
odpověď
Host
přidáno před 856 dny
No a jak je pripravit?
odpověď
kuchynelidlu.cz
přidáno před 855 dny
Dobrý den, připravte si několik kousků zeleniny a bílé víno, mrkněte na video a příprava slávek pro Vás bude hračka ;)
zobrazit vše