
podívejte se na video
Slávky jsou druh mlžů. Abyste z nich připravili skutečnou delikatesu jako Roman Paulus, stačí Vám jen pár suroviny - několik kousků zeleniny a bílé víno. Než se pustíte do vaření, je třeba slávky důkladně umýt. Používejte vždy jen zcela uzavřené kusy! Nesmí být prasklé, nalomené nebo otevřené. Měly by se otevřít až během vaření, což také znamená, že jsou hotové.
Komentáře (3)
B. Jassik
přidáno před 295 dny
Jestli ty mušle nesolíte ( když už se otevřou ), tak si v té omáčce můžete umýt nohy, nebo za neustálého míchání vylít do záchodu.
odpověď
Host
přidáno před 569 dny
No a jak je pripravit?
odpověď
kuchynelidlu.cz
přidáno před 568 dny
Dobrý den, připravte si několik kousků zeleniny a bílé víno, mrkněte na video a příprava slávek pro Vás bude hračka ;)
zobrazit vše