Mrkev
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Nejznámějším a zároveň nejpoužívanějším druhem mrkve je oranžová, která se používá jako základ omáček, konzumuje se však i syrová do salátů nebo různých freshů. Existuje však mnoho dalších druhů, ochutnali jste už fialovou nebo žlutou mrkev? Tyto se hodí k pečení a Roman Paulus Vám ve videu ukáže, jak připravit mrkev pečenou na seně.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo