Roman Paulus

Mrkev

Nejznámějším a zároveň nejpoužívanějším druhem mrkve je oranžová, která se používá jako základ omáček, konzumuje se však i syrová do salátů nebo různých freshů. Existuje však mnoho dalších druhů, ochutnali jste už fialovou nebo žlutou mrkev? Tyto se hodí k pečení a Roman Paulus Vám ve videu ukáže, jak připravit mrkev pečenou na seně.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU