
podívejte se na video
- Cibule na několik způsobů
- Jak oloupat chřest?
- Jak oloupat grilovanou papriku?
- Jak snadno oloupat rajče?
- Jak dobře ugrilovat papriku?
- Pečený česnek
- Jak uvařit zelený chřest
- Řapíkatý celer
- Dýně
- Květák
- Petrželové chipsy
- Fenykl
- Olivová tapenáda
- Celer
- Dip z pečených paprik
- Domácí sušená rajčata
- Krémový špenát
- Restovaný lilek
- Mrkev
- Topinambury
- Baba ganoush
- Zelenina ve sladkokyselém nálevu
- Ratatouille
- Zapečené ratatouille
- Zkaramelizovaná cibule se zeleným pepřem
- Vídeňská cibulka
- Česnekové chipsy
- Blanšírování
- Dýňová pomazánka
- Pomazánka z černého kořene a uzeného lososa
- Grilovaná zelenina
- Kaše ze sladkých brambor
- Nakládaná dýně
Nejznámějším a zároveň nejpoužívanějším druhem mrkve je oranžová, která se používá jako základ omáček, konzumuje se však i syrová do salátů nebo různých freshů. Existuje však mnoho dalších druhů, ochutnali jste už fialovou nebo žlutou mrkev? Tyto se hodí k pečení a Roman Paulus Vám ve videu ukáže, jak připravit mrkev pečenou na seně.
Komentáře (0)
zobrazit vše