Marinovaná červená řepa s kozím sýrem

play Přehrát video recept
Marinovaná červená řepa s kozím sýrem
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Česká

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Nelze v poslední době najít oblíbenější předkrm než carpaccio z červené řepy. Roman Paulus pro Vás připravil varianci na tento populární recept. Červenou řepu doplnil karamelizovanými jablky a čerstvým kozím sýrem. Chuť tohoto předkrmu doladí ještě rukola a dresink z vinného octa, medu a kousky kešu oříšků. Tento předkrm můžete klidně servírovat také jako salát.

Tagy

Vegetarián

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Do pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme na kousky nakrájená jablka, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vařenou nebo pečenou červenou řepu nakrájíme na čtvrtky. Připravíme dresink - k orestovaným kešu oříšků přidáme med, červený vinný ocet, sůl a pepř. Na talíři servírujeme kousky červené řepy, jablek a kozí sýr. Přelijeme dresinkem a ozdobíme rukolou.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo