
podívejte se na video
Nelze v poslední době najít oblíbenější předkrm než carpaccio z červené řepy. Roman Paulus pro Vás připravil varianci na tento populární recept. Červenou řepu doplnil karamelizovanými jablky a čerstvým kozím sýrem. Chuť tohoto předkrmu doladí ještě rukola a dresink z vinného octa, medu a kousky kešu oříšků. Tento předkrm můžete klidně servírovat také jako salát.
Recept na marinovanou červenou řepu s kozím sýrem
Do pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme na kousky nakrájená jablka, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vařenou nebo pečenou červenou řepu nakrájíme na čtvrtky. Připravíme dresink - k orestovaným kešu oříšků přidáme med, červený vinný ocet, sůl a pepř. Na talíři servírujeme kousky červené řepy, jablek a kozí sýr. Přelijeme dresinkem a ozdobíme rukolou.
Komentáře (0)
zobrazit vše