Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Nelze v poslední době najít oblíbenější předkrm než carpaccio z červené řepy. Roman Paulus pro Vás připravil varianci na tento populární recept. Červenou řepu doplnil karamelizovanými jablky a čerstvým kozím sýrem. Chuť tohoto předkrmu doladí ještě rukola a dresink z vinného octa, medu a kousky kešu oříšků. Tento předkrm můžete klidně servírovat také jako salát.

 

Recept na marinovanou červenou řepu s kozím sýrem

Do pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme na kousky nakrájená jablka, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vařenou nebo pečenou červenou řepu nakrájíme na čtvrtky. Připravíme dresink - k orestovaným kešu oříšků přidáme med, červený vinný ocet, sůl a pepř. Na talíři servírujeme kousky červené řepy, jablek a kozí sýr. Přelijeme dresinkem a ozdobíme rukolou.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.